Nieuwe trucks voor BroNij

Nieuws 11 februari 2019

Met de vlam in de pijp scheuren wij voortaan door Nederland. Geintje natuurlijk, maar een stuk efficiënter gaat het wel! BroNij is namelijk de trotse eigenaar van twee gloednieuwe DAF Trucks van Truckland. De typische BroNij kuiptrailer heeft Bunk Carrosseriebouw voor ons gemaakt en geleverd. David en Gerard zijn de trotse chauffeurs die voortaan hun ronde in de nieuwe wagens mogen doen.

Technische specificaties

Het gaat om twee DAF trucks LF 230 FT 4 x 2, 13t trekkerchassis: geleverd met een ruime verlengde cabine. De LF’s zijn voorzien van een AS-Tronic, automatisch schakelende versnellingsbak. Achter de cabine staat een XS111E-3 Hiduo autolaadkraan met afstandsbediening van Hiab Benelux.

DAF BroNij afvalinzameling

Efficiënte afvalinzameling

De truck worden door BroNij ingezet om overlast te voorkomen. Door dit niet op de inzamellocatie zelf te doen, maar op een centraal punt, ervaren omwonenden en het verkeer geen overlast. Geen stationair draaiende vrachtauto’s, geen lawaai van hogedrukreiniging, geen geparkeerde vrachtauto’s die het doorgaande verkeer blokkeren etc. Een enorme uitkomst in drukke steden zoals Rotterdam en Den Bosch.